Kursinnhold

Gjennom kursene våre får du mulighet til å lære om mange spennende emner innen digital markedsføring, blant annet annonsering på Facebook og Instagram og hvordan lage gode videoer for sosiale medier. Her en liten introduksjon til noen av de viktigste områdene du kan lære om gjennom våre kurspakker eller skreddersydde kurstilbud.

Image

Tekst

Selv om bilder og video er stort nå, er tekst fortsatt viktig. Det er ofte kombinasjonen av en god tekst og gode bilder/video som gjør det best. Det er derfor viktig å finne ut hvilke ord og setninger som både fanger interessen og fremhever bilder og video.

Image

Bilder

Vi mennesker er visuelle vesen og dette er noe vi ser mer og mer av på sosiale medier. Det er en grunn til at Instagram har blitt en så stor del av manges liv. Men, det er desto viktigere å ta de rette bildene, med rett kvalitet og rett motiv.

Image

Video

Video er det ultimate verktøyet for å fortelle historier, og det er nettopp historier folk ønsker å se i sosiale media. Men en god video oppstår ikke ut av tynn luft. Selv om man av og til ser at folk er heldige og at tilfeldigheter gjør at en går viralt, er de beste videoene ofte mer gjennomtenkte.

Image

Annonsering på Facebook og Instagram

Kreativitet uten strategi heter kunst. Kreativitet med strategi heter markedsføring – og i dagens samfunn er markedsføringen helst digital. Facebook og Instagram gjør det stadig mer utfordrende for bedrifter å nå ut til tidligere og/eller potensielle kunder. Å annonsere er nesten den eneste måten å nå ut til så mange som mulig, men en må vite hva man gjør og hvordan man kan skille seg ut.

Image

Synlighet i Google (SEO & SEM)

Google har tatt over mange roller i dagens digitale samfunn. Det er den viktigste informasjonskilden vi har når vi lurer på noe. Vi spør om reisemål, restauranter, fakta om kjendiser, kart, bilder av katter og alt annet under solen. For mange potensielle kunder er Google det første stedet de møter bedriften din. Det inntrykket du legger igjen her påvirker helhetsinntrykket deres og kan i verste fall gjøre at de velger noen andre. Vi har alle lyst til at Google skal elske oss, men for at det skal skje så må alle andre elske oss først.

Image

Tripadvisor

Andres meninger påvirker valgene våre. Dette blir mer og mer tydelig i dagens samfunn, hvor de fleste av oss ser på anmeldelser før vi kjøper et produkt eller en tjeneste. Mange bedrifter forstår kanskje ikke hvor mye inntrykket fra TripAdvisor-siden deres kan påvirke valget til potensielle gjester. Det er desto viktige å gjøre det en kan for å skape et godt inntrykk av bedriften her.

Her finner du våre kurspakker

Vi vet at ikke alle er like erfarne med digital markedsføring og at mange er redde for å gjøre feil eller stusser på hvordan de skal utvikle seg.  Det er her vi kommer inn, med forskjellige kurs/webinar-pakker tilpasset deres behov.

Våre kurs

Våre kursholdere

Lone er gründer av Kreativ Industri og har i mange år arbeidet med markedsplanlegging og markedsføring for bedrifter.

Andreas er sertifisert som Digital Marketing Associate hos Facebook og har bred erfaring innen digital markedsføring. Tidligere har han blant annet vært markedssjef for Alta if.

Ingrid Birknes Langhelle har utdannelse innen kreativ skriving og har bred kompetanse når det kommer til produksjon av innhold til nettside og sosiale media.

Merete Reginiussen har ti års erfaring som journalist og videojournalist og har arbeidet mye med sosiale medier og hvordan skrive bra for nett.

Tilbakemelding fra våre kursdeltagere

anbefaler
Takk for supernyttige kurs om Digital markedsføring!😀
Bente Sellevoll
15. Desember, 2020.
anbefaler
Et kurs med Kreativ Industri fikk meg til å se flere muligheter for å forbedre hjemmeside, FB og Instagram slik at jeg er 100 ganger mer synlig!
Kari Johanne Nordheim
21. Oktober, 2020.
anbefaler
Flotte informativde kurs!!
Marianne Berg
30. Juni, 2020.
anbefaler
Veldig nyttige kurs og webinarer 😊
Júdit Andreasdóttir
8. Mai, 2020.
anbefaler
Great marketing and sales tips
Diamela Torres Borrego
20. November, 2019.
anbefaler
Engasjerte og kunnskapsrike!
Truls Are Ratkje
10. Mai, 2017.
anbefaler
Inspirerende kursholdere med oppdatert kunnskap om sosiale medier. Anbefales!
Merete Hammari Haddal
10. Mai, 2017.

For bestilling eller spørsmål om kurs og webinar, send oss e-post eller ring

E-post
Ring oss

Kontakt

post@kreativindustri.no
488 82 816
Markveien 38B, 9510 Alta

Her finner du Facebook-siden vår

Fakturaadresse: kreativindustri@ebilag.com

Kontorsted: Alta  Markveien 38B - Kunnskapsparken Syd, 2. etg.

Kontorsted: Hammerfest  Sjøgata 9 -  5. etg