Om du skal vise denne siden riktig, mA javascript vaere aktivert i nettleseren din!
	

Rekruttering

Vi tilbyr:

 

  • Full rekrutteringsprosess
  • Personlighetstester/evnetester
  • Headhunting

 

 

Å finne den rette medarbeideren er en krevende prosess, og en feilansettelse kan koste bedriften dyrt. Er det en kostnad du har råd til? 

 

 

Full rekrutteringsprosess:

En god rekrutteringsprosess krever kompetanse, verktøy og ikke minst; kapasitet. Dette har vi i Kreativ Industri. Vi kjører full prosess fra A til Å, noe som inkluderer jobbanalyse, utforming av stillingsannonse, markedsføring av stillingen, søknadsadministrasjon, headhunting, testing, intervjuer, referansesjekk, evaluering og rapport.

 

Tester:

Vi bruker vi personlighetstester og evnetester fra cut-e,r som er sertifiserte av Det Norske Veritas. Våre rekruttere er autoriserte brukere av disse testene og denne tjenesten inkluderer jobbanalyse, oppsett av testsystem, online-testing, gjennomgang av testresultat med kandidat og kunde, samt evaluering og rapport.

 

Headhunting:  

Vi har et stort nettverk i Nord-Norge, samt gode verktøy og systemer som gjør at vi finner de rette kandidatene til din stilling. Våre rekrutterere gjennomfører jobbanalyse, kartlegger potensielle kandidater, tar kontakt med kandidater, motiverer aktuelle kandidater til å søke på stillingen, utfører screeningintervju, samt gjennomfører evaluering og skriver rapport.

 

 

Utvalgte referanser:

Prosjektleder til HINAS (nå Sykehusinnkjøp HF), 2016

 

Regnskapsleder og markedskoordinator til Byggeriet/Byggtorget, 2015/2016

Salgssjef og IT-konsulent til Eltele, 2015/2016

Rådmann til Nesseby kommune, 2015

Driftsledere til NRS Finnmark, 2015/2016

Eiendomssjef til Finnmark fylkeskommune, 2015